Ziua Internațională a Securității și Sănătății în Muncă

  • 19.04.201919/04/19
  • 0

În fiecare an, pe 28 aprilie, Organizația Internațională a Muncii sărbătorește Ziua Internațională a Securității și Sănătății în Muncă. Cu această ocazie este promovată prevenirea accidentelor și a bolilor profesionale la nivel mondial.

Și în acest an, evenimentul reprezintă o campanie de sensibilizare în vederea focalizării atenției asupra tendințelor emergente în domeniul SSM și în legătură cu incidența la nivel global a accidentelor, bolilor profesionale și deceselor legate de muncă.

Compania Dedeman are în 2019, la fel ca și anul trecut, o campanie de conștientizare cu privire la siguranța la locul de muncă. Prin intermediul clipurilor prezentate pe internet și la TV, Dedeman atrage atenția asupra celor mai importante informații:

  • România ocupă primul loc în Europa la numărul de accidente la locul de muncă
  • există peste 97.000 de șantiere în România, iar multe dintre ele nu respectă normele de siguranță și protecție
  • peste 4800 de accidente au loc anual la locul de muncă în România

În construcții, pericolele de accidentare sunt mai mari decât în majoritatea celorlalte locuri de muncă. Cei de Dedeman au creat un ghid sumar despre normele minime de siguranță pe șantier și despre echipamentele de protecție necesare în funcție de activitățile pe care le desfășurați. Citește aici Ghidul de siguranță și protecție pe șantier.

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!