Un gram de grijă te poate scuti de o tonă de necazuri

  • 14.06.201314/06/13
  • 0

„MIE NU MI SE POATE ÎNTÂMPLA NIMIC. CARE SUNT ȘANSELE CA TOCMAI MIE SĂ MI SE ÎNTÂMPLE?”

Asta spun foarte mulți manageri ai companiilor pe care le întâlnim. Suntem de acord că e nevoie de ghinion să se întâmple ceva negativ – un accident sau o situație de urgență. Nu dorim NIMĂNUI să treacă printr-o astfel de experiență.
Nu credem că e nevoie să aruncăm în discuție un astfel de „BAU-BAU”. Argumentele pentru care credem că e important să lucrezi cu noi vrem să fie mult mai pragmatice:

ECONOMII ȘI NU CHELTUIELI „INUTILE”

Repetăm: nimeni nu vrea să se întâmple ceva rău în compania ta. Și totuși, și cele mai atente persoane pot întâmpina situații dificile care să le pună la încercare aparenta invincibilitate.
În cazul unui accident la locul de muncă COMPANIA ESTE RESPONSABILĂ din punct de vedere legal. Dacă măsurile de protecția muncii și acordare de echipamente de protecție nu au fost luate atunci COMPANIA VA PLĂTI – amenzi, despăgubiri din eventuale procese civile.

REPUTAȚIA COMPANIEI

În cazul, puțin probabil, al unui accident de muncă împreună cu un context în care compania nu este în regulă pe partea de SSM și SU există șanse ca mass-media să redea, sub formă de știre negativă, elemente din această întâmplare. Și dacă mass-media nu este implicată, la nivel de reputație compania ta va avea de suferit. Viitorii potențiali angajați se vor întreba de ce nu ai avut grijă de acest aspect? Furnizorii și partenerii tăi se vor întreba dacă e un semn de lipsă de seriozitate? În general, bunele intenții și competența ta vor fi puse la îndoială. Poți evita asta! Noi te putem ajuta să faci asta.

LINIȘTEA TA

Cei mai mulți dintre clienții noștri, care ne devin parteneri, după un astfel de necaz, ne spun că liniștea ce o obțin știind că sunt în regulă, că cineva profesionist se ocupă de aspectele obligatorii nu poate fi cuantificată în bani.

Cât poți să eviți controalele ITM?
De ce să nu investești timpul consumat, încercând să eludezi Legea în lucruri mai practice pentru compania ta?
De ce să fii răspunzător pentru lipsa de neatenție a persoanelor din subordinea ta?
De ce să fii vulnerabil din punct de vedere legal?

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!