Un contract vă poate salva viața!

  • 26.11.201326/11/13
  • 0

Știați că un simplu act vă poate salva viața atât dumneavoastră cât și a angajaților dumneavoastră? O să vă demonstrăm asta în cele ce urmează.

O firmă din capitală a apelat în urmă cu un an la o firmă de protecția muncii. Sceptic la început, mergând pe principiul ”nu mi se poate întâmpla mie”, angajatorul a încheiat contractul mai mult pentru a economisi timp cu instruirea angajaților și dotarea locului de muncă cu echipamente de protecția muncii. Însă ce avea să i se întâmple peste câteva luni, avea să îi schimbe concepția.

Într-o zi normală de muncă, s-a declanșat alarma de incendiu, însă nu s-a declanșat și haosul. În urma unei bune instruiri, unii angajații au fugit la stingătoare, în timp ce restul părăseau clădirea în mod organizat, folosind traseele cele mai sigure și mai scurte, urmând semnele de evacuare și salvare în caz de urgență, exact ca în cazul exercițiilor de evacuare și intervenție cu lucrătorii. Ulterior, la fața locului, a apărut o echipă de specialiști, care a explicat angajatorului că organizarea angajaților și modul de reacție al acestora a scăpat firma de pagube materiale și umane.

În urma acestui incident, angajatorul a conștientizat beneficiile încheierii contractului cu firma de protecție a muncii. Instruirea angajaților de specialiști în acest domeniu, exercițiile de evacuare, pot face diferența între un incident cu un final fericit sau nefericit.

Noi garantăm siguranța dumneavoastră și a angajaților prin serviciile pe care vi le oferim: PSI, dotarea sediului cu stingătoare sau verificarea acestora, precum și dotarea sediului cu truse de prim ajutor. Apelați cu încredere la noi!

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!