Te ajutăm să demonstrezi că poţi funcţiona fără autorizaţie PSI

  • 17.11.201717/11/17
  • 0

Termenul pentru obţinerea autorizaţiei de securitate la incendiu a fost 30 septembrie 2017. Astfel, proprietarii sau chiriașii clădirilor prevăzute în Hotărârea nr. 571/2016 pentru aprobarea categoriilor de construcţii şi amenajări care se supun avizării şi autorizării privind securitatea la incendiu care nu îndeplinesc codițiile legale pot fi sancționați în situatia unui control din partea ISU.

Îţi reamintim care sunt firmele şi instituţiile care au nevoie de autorizaţie PSI cu ajutorul infograficului nostru.

Dar ce se întamplă dacă nu ești pe lista celor obligați din punct de vedere legal să obțină autorizația de securitate la incendiu?

După cum poate deja știi, autorizația ISU este necesară pentru a obține autorizația de funcționare de la primăria de care firma sau instituția aparține însă dacă nu ești pe lista celor obligați să obțină această autorizație vei fi nevoit să obții o negație scrisă de la ISU. Pe lângă faptul că această negație este necesară pentru obținerea autorizație de funcționare, ea te poate ajuta în cazul unui control al autorităţilor abilitate în domeniu.

Safelandia te poate ajuta cu obţinerea acestui document fără bătăi de cap şi întârzieri.

Nu ezita să apelezi la noi dacă ai nevoie de ajutor! Completează formularul de mai jos şi echipa noastră te va contacta în cel mai scurt timp.

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!