Profesionalismul firmelor care sunt în regulă

  • 2.09.20132/09/13
  • 0

O dovadă de profesionalism şi nu doar o obligaţie legală.

Diferenţiere faţă de competiţie se realizează prin aducerea unui plus de valoare companiei şi prin creşterea importanţei sănătăţii interne a companiei. O companie cu o structură internă sănătoasă protejează şi promovează o imagine externă sănătoasă, cu alte cuvinte un brand puternic. Diferenţierea faţă de competiţie se măsoară în reacţii interne şi externe pozitive, precum cele descrise în articolul „Cum îţi facem compania mai atractivă pentru noii angajaţi!”. 

Cultură organizaţională sănătoasă

Foto: http://bit.ly/14d53lV

De ce am alege compania ta şi nu a competitorului tău? O întrebare des întâlnită în rândul clienţilor care au învăţat să fie din ce în ce mai selectivi atunci când aleg să cumpere un produs de la o companie sau să apeleze la serviciile unei anumite companii.

De ce compania ta? Pentru că angajaţii tăi sunt fericiţi şi dau dovadă de profesionalism. Pentru că managementul companiei nu afişează un profesionalism de faţadă, pentru a avea o imagine bună în presă, ci respectă şi aplică o conduită sănătoasă, spre beneficiul angajaţilor, colegilor săi. Profesionalismul firmelor aduce un plus de valoare brand-ului.

De ce să lucrăm la tine? Vom oferi un răspuns la care Safelandia contribuie în mare măsură: pentru că „la tine” înseamnă mai mult decât un mediu business plătitor de salarii corecte, pentru că aveţi o companie căreia îi pasă de mediul şi modul în care se lucrează la voi în companie.

Cum te poate ajuta Safelandia să ai parte de angajaţi mulţumiţi şi fericiţi?

Safelandia îşi propune să ofere unul din serviciile cele mai importante din pachetul de beneficii al viitorului angajat: siguranţa şi sănătatea în muncă. Printre motivele dovedite pentru care cineva vrea să se angajeze la o anumită companie se enumeră: banii, experienţa şi atmosfera pozitivă. Deşi banii sunt principalul motiv de angajare, motivele pentru care aceştia îşi dau demisia sunt mult mai diverse şi includ nemulţumirea faţă de mediul de lucru.

Profesionalismul firmei se reflectă prin cultura sa organizaţională. O cultură organizaţională transformată în valoare prin pilula angajatului – o pilulă care îi menţine pe colegii tăi sănătoşi, în siguranţă şi apţi de muncă -, prin activităţile de comunicare şi branding, prin pachetele salariale atractive şi prin grija manifestată pentru mediul şi modul în care se lucrează la tine în companie.

Nota bene: pilula angajatului este oferită de Safelandia.

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!