Paul şi siguranţă în muncă

  • 3.09.20133/09/13
  • 0

Oferă-le colegilor tăi un drum mai sigur în munca lor!

Un drum mai sigur

Costum, cămaşă albă, cravată, atitudine pozitivă şi multe, multe întâlniri de afaceri. Mediul business nu se rezumă doar la atât, ci şi la asigurarea unui drum mai sigur în munca colegilor tăi. Pentru că ştim că timpul este unul din cele mai importante instrumente în business-ul din prezent, vă oferim un ajutor, cu siguranţă! 

Safelandia se adresează antreprenorilor şi managerilor de companie care nu sunt adepţii zicalei „Mie nu mi se poate întâmpla nimic. Care sunt şansele ca tocmai mie să mi se întâmple?”, ci ai afirmaţiei „Prevenţia este cea mai bună modalitate de a evita accidentele la locul de muncă”.

Nu dorim nimănui să treacă prin astfel de experienţe sau situaţii de urgenţă. Este un „BAU-BAU” pe care evităm să îl aducem în discuţie, deoarece mizăm pe argumente mult mai pragmatice: economie, nu cheltuieli „inutile”, reputaţia companiei, liniştea necuantificabilă în bani, timpul consumat pentru a elucida legea transformat în timp investit în realizarea a unor lucruri mult mai practice pentru compania ta. 

Colegii mei nu lucrează într-un mediu periculos. Aşadar, nu am nevoie de Safelandia.”

Dacă e să ne folosim de publicitate şi lumea cinematografiei putem crea un deznodământ referitor la studiile care arată că cele mai multe accidente se întâmplă în casă. Vă amintiţi reclama la ciocolata Lions? Dacă cele mai multe accidente se întâmplă în mediul considerat de noi a fi cel mai sigur, în casă, atunci cu siguranţă argumentul invocat mai sus devine nefezabil.

„Colegii mei lucrează într-o companie de IT”, spune Paul. Compania de IT în care Paul se ocupă de web development ignoră rigorile impuse de SSM şi nu cred că e necesar să apeleze la firme care oferă servicii complete de securitate şi sănătate în muncă. Răspunsul e simplu, spune Paul, „Suntem o companie de IT, nu o companie de construcţii. Nu se întâmplă accidente la noi în firmă, deci nu avem motive să achiziţionăm echipamente de protecţie pentru angajaţi sau să le facem training pentru situaţii de urgenţă.”

Voi ce părere aveţi de răspunsul lui Paul, e important să avem siguranţă în muncă?

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!