Nu ştii dacă eşti la zi cu protecţia muncii? Comandă un audit!

  • 3.05.20173/05/17
  • 0

audit-safelandia

Ni se întâmplă des să primim întrebări legate de anumite acte necesare pentru normele SSM şi PSI – SU. Fiind un domeniu aflat în permanentă schimbare, e destul de complicat pentru persoanele nespecializate să rămână la curent cu toate prevederile legale. Astfel apare necesitatea unui audit care să verifice respectarea tuturor acestor prevederi.

Specialiştii noştri pot oferi un astfel de audit, care se derulează în 3 etape: inspectarea tuturor locurilor de muncă, verificarea documentelor specifice SSM şi PSI-SU, întocmirea unui raport scris.

În prima etapă se analizează dacă se respectă cerinţele legate de condiţiile de lucru, căile de acces şi evacuare, dotarea cu echipamente de protecţie şi mijloacele de apărare împotriva incendiilor.

În cea de-a doua etapă se verifică documentele specifice SSM şi PSI-SU: autorizaţii şi avize necesare funcţionăarii, documentaţii tehnice, dispoziţii de organizare sau registre de evidenţă şi control.

În etapa a treia se întocmeşte un raport cu toate neconformităţile organizatorice, administrative şi tehnice, pentru ca mai apoi să se realizeze şi un program de măsuri şi proceduri necesare pentru a rezolva problemele identificate.

Puteţi afla mai multe despre serviciile de audit aici.

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!