Muncitorii trebuie să fie echipaţi conform activităţii desfăşurate

  • 17.09.201317/09/13
  • 0

Ştiaţi că muncitorii trebuie să fie echipaţi conform activităţii desfăşurate?

Dacă sunteţi din Cluj, probabil aţi observat că în locul fostei fabrici Someşul, se construieşte o clădire de birouri. În cazul unor construcţii de asemenea amploare, muncitorii trebuie să fie echipaţi conform activităţii desfăşurate. De exemplu, un sudor, trebuie neapărat să folosească o mască de sudură Barrier, o cască pentru sudură CASOUD2 sau cel puţin o pereche de ochelari de protecţie Lipari2 T5, alături de mănuşi şi o jachetă termo-rezistentă.

poza cladire birouri cluj

Foto: http://bit.ly/14elOLn

În ciuda faptului că arhitecţii nu au prea mult de-a face cu materialele periculoase de pe un şantier, şi aceştia sunt obligaţi să poarte casca de protecţie ori de câte ori sunt prezenţi pe şantier.

În cazul celor care lucrează pe schele, recomandăm folosirea unor hamuri anticădere create special pentru lucrul la înălţime, alături de o cască specială folosită pentru alpinism industrial şi utilitar, cu un sistem sigur de prindere, astfel încât muncitorii să fie în siguranţă pe tot parcursul zilei de lucru. 

 Ştiaţi că pe lângă toate echipamentele de protecţie pe care muncitorii de pe şantier sunt obligaţi să le poarte, trebuie să existe suficiente truse de prim ajutor, raportat la dimensiunile şantierului? Pentru a identifica numărul corect de truse de prim ajutor necesare este nevoie de o analiză din partea unei firme specializate pe securitate şi sănătate în muncă.

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!