Importanţa unor echipamente de protecţie de calitate

  • 16.07.201516/07/15
  • 0

Dincolo de controale şi amenzi, cele mai mari probleme pentru o companie sunt accidentele de muncă. Pentru că orice accident aduce automat controale şi posibile amenzi, este important să folosim echipamente de protecţie de bună calitate, care să scadă riscul unor accidente.

De aceea, Safelandia a ales să distribuie exclusiv echipamente de protecţie premium, prin intermediul magazinului online Echipamente-DeProtectie.ro. Cele mai multe astfel de echipamente sunt produse de compania DeltaPlus, iar alegerea pe care am făcut-o este bazată pe experienţa specialiştilor Safelandia în interacţiunea cu produsele de pe piaţă. Echipamentele DeltaPlus au toate caracteristicile unor produse premium, inclusiv o rezistenţă ridicată.

Există trei categorii principale: Premium, Evolution şi Essential. Fiecare categorie are şi preţul stabilit pe măsura materialelor folosite şi a procesului de fabricaţie.

Am ales să distribuim preponderent echipamente DeltaPlus după ce am făcut calcule de eficienţă pentru clienţii Safelandia. Nişte mănuşi ieftine, o salopetă sau nişte bocanci care aparent au un cost redus, se deteriorează mult mai repede, iar în final costul ajunge să fie mult mai mare decât în cazul unor echipamente de calitate. În locul unei singure perechi de mănuşi sau de bocanci era nevoie de 2 sau 3 perechi în acelaşi interval de timp. Neînlocuirea acestor echipamente expune la riscuri, care se pot dovedi a fi mult mai costisitoare.

În următoarea perioadă vă vom prezenta o serie de produse DeltaPlus pe care le recomandăm cu toată încrederea. Nu uitaţi, siguranţa angajaţilor este o investiţie extrem de importantă, care vă poate scuti de multe alte cheltuieli.

Puteţi descoperi echipamentele de protecţie care se potrivesc nevoilor dumneavoastră pe magazinul online. Veţi găsi acolo constant şi oferte speciale pentru diferite tipuri de echipamente.

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!