Healthy Workplaces Summit – Conferința europeană pentru sănătatea și securitatea muncii

  • 19.11.201319/11/13
  • 0

Așa cum politicienii se întâlnesc la nivel mondial în cadrul unor summit-uri pentru a găsi modalități de optimizare a sistemelor politice din lume, și specialiștii în sănătatea și securitatea muncii se întrunesc pentru a analiza  normele SSM la nivel global la conferinţa europeană pentru sănătatea şi securitatea muncii.

Un astfel de summit a avut loc zilele acestea la Bilbao, unde principalii experți și factori de decizie europeni s-au reunit pentru a discuta strategii viitoare privind modul de implicare a lucrătorilor, managerilor și a altor părți interesate pentru a îmbunătăți normele pentru securitatea și sănătatea în muncă.

În cadrul summit-ului a fost prezentată și campania pentru locuri de muncă sigure și sănătoase (2014-2015) ce urmează a fi lansată în aprilie 2014 şi care se va focaliza pe gestionarea stresului în muncă şi a riscurilor psihologice.

Dacă sunteți interesați de ceea ce se discută în cadrul acestei întâlniri, puteți urmări subiectul pe site-ul Agenției Europene pentru Sănătatea și Securitatea Muncii (European Agency for Safety and Health at Work).

 Sursa foto: European Agency for Safety and Health at Work 

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!