Grija faţă de angajaţi

  • 27.08.201327/08/13
  • 0

Familia lor e şi grija ta

Siguranţa angajaţilor tăi depăşeşte graniţele companiei, copiii lor fiind direct afectaţi de sănătatea şi siguranţa la locul de muncă a părinţilor. De aceea, ne permitem să spunem că atunci când ai grijă de colegii tăi, ai de fapt grijă de FAMILIA LOR. Grija faţă de angajaţi se reflectă, aşadar, şi în viaţa personală a acestora.

Familia lor e grija ta

Foto: http://bit.ly/180Bml1

Pentru noi, cea mai importantă egalitate, care probabil se află nescrisă, însă adânc întipărită în mintea angajaţilor tăi este următoarea: ANGAJAŢI = COLEGI. Premisa conform căreia fiecare colectiv are o ierarhie este adevărată, însă în final, reprezentaţi un tot unitar. La fel cum îţi ajuţi în mod constant prietenii şi îţi pasă de sănătatea lor, Safelandia îţi reaminteşte că aceeaşi grijă manifestată faţă de colegii tăi reprezintă o grijă manifestată faţă de familia lor. O grijă faţă de fericirea familiei lor în general şi nu doar faţă de aspectul financiar.

Grija faţă de colegii tăi îţi poate aduce surprize şi bucurii la care nu te-ai fi gândit atunci când l-ai angajat pe Andrei* la tine în firmă. Andrei este tatăl a 2 fetiţe frumoase cu vârsta de 3, respectiv 7 ani. De curând, Maria, fetiţa cea mare, a învăţat să scrie. Una din primele scrisori scrise a fost adresată lui Moş Crăciun, iar un fragment din scrisoare suna cam aşa:

„Dragă Moş Crăciun

Numele meu este Maria, am 7 ani şi locuiesc în Cluj. Nu vreau să-mi aduci jucării sau dulciuri, ci vreau să te rog să ai grijă de tati meu, să ajungă cu bine în fiecare zi de la serviciu. Tati lucrează într-o companie mare şi se ocupă cu construcţia de case. Nu poartă tot timpul cască şi mi-e frică că într-una din zile ar putea să îi cadă ceva în cap, să se lovească şi să ajungă în spital. Te rog să îi spui să aibă grijă de el şi să poarte mereu cască. Sper ca pe tine să te asculte, pentru că tu eşti mai în vârstă şi înţelept.”

Suntem convinşi că am atins o coardă sensibilă şi că nu ţi-ai dori ca frica unei fetiţe de 7 ani să fie faptul că tatăl său este neprotejat de accidentele la muncă. Dacă ai putea să fii tu Moş Crăciun pentru o zi ce cadou i-ai face Mariei? Noi ne-am asigura că tatăl său este instruit şi testat cu privinţă la domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă. Andrei ar fi instruit de unele din cele mai pregătite persoane din domeniu şi ar învăţa că prevenţia este cea mai bună modalitate de a evita accidentele la locul de muncă. Pentru că grija faţă de angajaţi înseamnă că îţi pasă, că eşti un angajator responsabil.

Nota bene: Andrei poate fi numele oricărui dintre angajaţii tăi.

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!