Echipamentul de protecţie la birou

  • 2.12.20162/12/16
  • 0

office_building

Indiferent de cât de mare sau mic este biroul la care lucrezi, angajatorul are obligația de a se asigura că lucrezi într-un mediu care nu te pune în pericol. Chiar dacă riscurile sunt mai mici decât la alte locuri de muncă, echipamentul de protecție rămâne la fel de important.

Lucrurile care nu trebuie să lipsească sunt:

Trusa de prim ajutor

Nu trebuie să fiți creativi, nu trebuie să alergați într-o mie de direcții trebuie doar să fiți atenți ca trusa de prim ajutor pe care o alegeți respectă reglementările în vigoare. Vă spuneam acum ceva timp ce trebuie să conțină o trusă de prim ajutor și vă reamintim că puteți oricând cumpăra o trusă completă care să respecte toate normele în vigoare.
Stingătorul de incendiu

Nu uitați că stingătoarele de incendiu trebuie să fie verificate, au un termen de valabilitate și ar trebui înlocuite atunci când îl depășesc.

La fel de importante sunt:

Mobilierul ergonomic

Alegerea mobilierului pentru birou este extrem de importantă. Deși efectele nu sunt vizibile pe termen scurt, postura sau poziția de lucru a angajaților le poate afecta starea de sănătate pe termen lung.

Ochelarii de protecție

Dacă angajații voștri lucrează zilnic cu un calculator sau laptop, ar trebui să își protejeze vederea cu ajutorul unor ochelari speciali. Acești ochelari sunt gândiți pentru a reflecta lumina artificială emisă de monitor.

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!