Echipamentele Delta Plus – o investiţie pe termen lung

  • 19.12.201619/12/16
  • 0

Logo_Delta_Plus_baseline_W

Siguranța angajaților tăi ar trebui să fie pe primul plan și acest lucru ar trebui să se reflecte și în felul în care alegi echipamentul de protecție. Safelandia a ales să distribuie exclusiv echipamente de protecție premium, pentru că acesta este singurul mod de a reduce cu adevărat riscul de accidentare și de a vă ajuta să economisiți bani.

O mare parte din accidente ar putea fi evitate dacă s-ar respecta regulile de siguranță la locul de muncă și dacă s-ar purta echipamentul de protecție adecvat. Astfel eviți costurile suplimentare pe care accidentarea unui angajat le presupune. De asemenea, un echipament de calitate nu se va uza atât de repede deci nu va fi nevoi să investești mereu în echipamente de protecție noi

Vă reamintim că unele dintre cele mai comune accidente la locul de muncă sunt alunecările și căzăturile, care pot fi evitate de foarte multe ori prin alegerea unui pantof adecvat pentru tipul de activitate pe care o desfășurați. De asemenea, încălțămintea adecvată poate ajuta la îmbunătățirea posturii și poate reduce stresul fizic cauzat de activitățile repetitive.

Bocancii de protecție NOMAD S3 SRC beneficiază de o membrana 100% impermeabilă și sunt confecționați din piele de bovina întărită în față, material neconducător de căldura sau frig. De sunt comozi, rezistenți și impermeabili!

Mai multe detalii legate de modul în care se fabrică bocancii de protecţie Delta Plus găsiţi în video-ul de mai jos:

Puteți descoperi echipamentele de protecție care se potrivesc nevoilor dumneavoastră vizitând magazinul nostru online.


This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!