Echipamente de protecție: Hamul Anticădere HAR 22

  • 9.09.20159/09/15
  • 0

slider-ham

Hamurile anticădere pot fi folosite în diverse industrii cum ar fi: agricultură, minerit, extracție de ulei sau gaze naturale, construcții, fie că e vorba de construcții mari sau doar de căsuțe, salubritate, etc.

Ele au rolul de a ține în siguranță angajații care lucrează la înălțimi mari și care sunt expuși riscului de cădere. De cele mai mule ori, astfel de accidente pot provoca leziuni grave sau chiar pot duce la deces. Din acest motiv un echipament de calitate este esențial.

Hamurile HAR 22 sunt echipamente de o calitate superioară. Cu 2 puncte de ancorare, unul în față și celălalt în spate, aceste hamuri sunt patentate pentru a evita contactul cu solul dacă sunt utilizate corespunzător, reducând în același timp și șocul pe care hamul îl poate exercita asupra corpului în eventualitatea unui accident.

Datorită materialelor de calitate, de la materialelele elastice până la cataramele de securizare, hamul poate susține până la 150 de kg deși cântărește doar 1 kg, adică aproape că nu se simte la purtare, iar activitatea nu este cu nimic îngreunată de purtarea acestui echipament de siguranță.

Vine în 3 mărimi și 4 catarame ajustabile, deci este potrivit pentru oricare dintre angajații tăi. În plus este customizabil și îi mai poți adăuga conectori sau o centură sau chiar și o vestă de protecție de mare vizibilitate în funcție de nevoile tale.

Nu tăia din costuri atunci când e vorba de siguranța angajaților tăi mai ales că riscurile sunt atât de mari! Alege cele mai bune echipamente de siguranță.

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!