Echipamente de protecție: COMBINEZON DE PROTECTIE MCCOM

  • 21.10.201521/10/15
  • 0

combinezon_deltaplus

Scopul echipamentelor de protecție este să reducă riscurile la care angajații sunt expuși atunci când lucrează. Uneori este suficientă o pereche de mănuși de unică folosință sau o pereche de ochelari de protecție, alteori este nevoie de un echipament care să protejeze întreg corpul. Uneori este nevoie de îmbrăcăminte care să vă acopere din cap pănă în picioare și să vă protejeze de riscuri chimice, electrice sau termice, alteori aveți nevoie doar de ceva ușor care să vă eficientizeze muncă prin croială și structură.

Combinezonul de protecție MCCOM este ideal pentru cei care au nevoie de o protecție pentru tot corpul, dar care nu sunt expuși la riscuri extreme. Dintr-o țesătură 65% poliester și 35% bumbac, combinezonul este echilibrul perfect între durabilitate și comoditate. Poliesterul este un material extrem de rezistent care poate face față substanțelor chimice ușoare, în acest caz, utilizării îndelungate, nu se întinde,  nu se șifonează și se poate spăla și usca ușor. Bumbacul din țesătură lasă pielea să respire, are rol de izolație, protejând într-o oarecare măsura iarna împotriva frigului și vara impotriva căldurii și este pur și simplu comod.

Este ideal pentru cei care lucrează în construcții, pentru meșteri și meseriași din diferite domenii, pentru cei din industria ușoară și pentru cei care se ocupă de servicii și logistică.

Ceea ce este cu adevărat util la acest combinezon și ceea ce eficientizează muncă celor care îl poartă este croiala și structura lui: are 8 buzunare și 2 fante pentru mâini. Buzunarele sunt prevăzute cu arici pentru a diminua riscul de a pierde obiecte importante, unul dintre buzunare este prevăzut cu o iesire pentru cabluri audio, avem buzunare speciale pentru ruletă și alte scule, există buzurare în zona genunchilor unde se pot adăuga genunchiere în funcție de necesitate și există chiar ci un buzunar special pentru ecuson.

Pe lângă faptul că este extrem de practic și poate eficientiza munca angajaților voștri, mai are și avantajul că arată minunat și vine în 3 culori și 5 mărimi.

Alege ce e mai bun pentur angajații tăi pentru că investiția se va vedea în timp, în durabilitatea echipamentului dar și în felul în care acesta eficientizează sarcinile zilnice ale angajaților tăi.

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!