Echipamente de protecţia muncii

  • 23.09.201323/09/13
  • 0

Cum ne alegem echipamentul potrivit

Echipamente de protecţia muncii pentru ochi şi faţă

ochelari de protecţie

Pe lângă ceea ce ne informează legislaţia, trebuie să ţinem cont de faptul că există o multitudine de echipamente de protecţia muncii pentru ochi şi faţă: ochelari, antifoane, viziere sau măşti de protecţie. Toate echipamentele menţionate sunt create pentru a proteja împotriva unui anumit tip de risc.Trebuie să vă asiguraţi, deci, că folosiţi echipamentul potrivit pentru riscul la care sunteţi expus. Pentru că nu-i aşa, protejaţi două lucruri importante: vederea voastră şi zâmbetul!

Echipamente pentru protecţia auzului

antifoane externe

Aţi spus ceva? Nu cred că vă doriţi ca aceasta să fie cea mai frecventă întrebare pe care o adresaţi cuiva, aşadar folosiţi antifoane interne sau externe, pentru a vă asigura protecţia de care aveţi nevoie.

Echipamente pentru protecţia capului

cască de protecţie

Clasicele căşti de protecţie sunt cea mai bună alegere. Asiguraţi-vă că aveţi măsura corespunzătoare şi casca nu este deteriorată. Echiapmentul de protecţie potrivit vă puteţi salva poate salva mintea şi viaţa.

Echipamente pentru protecţia pielii

mănuşi de protecţie

Hainele curate, de mărime potrivită şi mănuşile sunt mecanismul ideal pentru ca pielea ta să fie protejată. Unele activităţi de muncă necesită bluze cu mânecă lungă şi mănuşi, pentru alte activităţi, însă, este un pericol să porţi mânecă lungă sau mănuşi. Îmbrăcaţi-vă în aşa fel încât să vă simţiţi bine în propria piele şi să fiţi în siguranţă!

De unde ne achiziţionăm echipamente de protecţia muncii

safe consulting

Echipamentele de protecţia muncii pot fi achiziţionate din magazine online specializate, precum magazinul nostru online: http://echipamente-deprotectie.ro/. Aici puteţi găsi toate echipamentele necesare de protecţie a muncii: încălţăminte, îmbrăcăminte de lucru, mănuşi de protecţie, ochelari, măşti de sudură sau produse de unică folosinţă. Găsiţi lista completă de echipamente de protecţia muncii disponibilă pe site.

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!