Cum îţi facem compania mai atractivă pentru noii angajaţi

  • 22.08.201322/08/13
  • 0

Majoritatea companiilor vor să audă de reputaţia bună a companiei lor, atunci când primesc CV-uri şi scrisori de intenţie. Cum te ajută Safelandia pentru ca şi compania ta să fie pe lista « most wanted » a celor care îşi caută un loc de muncă?

Reputaţia bună a companiei

Reputaţie companie


Foto: http://bit.ly/17eFBv9

Cum influenţăm pozitiv condiţiile de muncă? Cu asta ne ocupăm, asta este grija noastră principală: asigurarea siguranţei angajaţilor companiei. Siguranţa colegilor tăi de birou / departament, a prieteniilor cu care îţi bei cafeaua în fiecare dimineaţă, înainte de a începe programul de lucru, este grija noastră principală.

Asigurăm zi de zi condiţiile de muncă optime ale angajaţilor, coechipierilor tăi, pentru a putea prevedea orice situaţie de urgenţă care se pot ivi, pentru a fi pregătiţi să reacţionăm cât mai prompt şi să avem grijă ca angajaţii companiei să ştie cum trebuie să reacţioneze într-o situaţie de urgenţă.

Implicarea în procesul de prevenţie al accidentelor de muncă

Safelandia se asigură că toţi colegii din companie înţeleg riscul şi ştiu cum să evite accidentele de muncă. Ce altă metodă mai bună decât prevenţia există pentru a asigura siguranţa colegilor tăi? Exact! Prevenţia în domeniul sănătăţii în muncă este cel mai dorit atu.

Safelandia crede în procesul de educaţie al colegilor tăi, credem că este important ca ei să cunoască metodele de prevenţie, de evitare a accidentelor pentru ca numărul acestora în companie să fie cât mai aproape de minim. Desigur, este important ca toţi colegii tăi să ştie cum să acţioneze în cazul unui accident, însă noi îi vom pregăti şi iniţia şi pentru a îl evita.

Safelandia îl implică pe fiecare coleg în parte în procesul de prevenţie al accidentelor de muncă şi îi învaţă pe aceştia care sunt responsabilităţile lor în cazul unei situaţii de urgenţă, pentru ca fiecare să ştie ce are de făcut. Contribuţia activă a colegilor la sănătate şi securitate aduce de cele mai multe ori ca rezultat scăderea nivelului de risc profesional şi rate mai mici ale accidentelor de muncă. Cu alte cuvinte: Un gram de grijă te poate scuti de o tonă de necazuri!

O companie care are grijă de angajaţii săi şi aduce constant un plus de valoare culturii companiei prin asigurarea sănătăţii şi securităţii personalului este o companie parteneră Safelandia.

Pentru mai multe informaţii sau o ofertă personalizată Safelandia vă invităm să ne contactaţi!

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!