Aplicația EU-OSHA privind substanțele periculoase este acum personalizată pentru România

  • 9.12.20199/12/19
  • 0

Aplicația EU-OSHA privind substanțele periculoase a fost dezvoltată pentru a oferi angajatorilor toate informațiile și recomandările necesare pentru a evalua și gestiona pericolele aferente pentru securitate și sănătate. Aplicația se adresează în mod special întreprinderilor mici și mijlocii fără cunoștințe specifice în legătură cu substanțele periculoase, furnizând informații personalizate, ușor de parcurs, despre riscurile, legislația în vigoare și măsurile de prevenire a accidentelor în lucrul cu substanțele periculoase. Aplicația are la bază informațiile puse la dispoziție de EU-OSHA în vara anului trecut.

Lansată inițial în limba engleză, aplicația este disponibilă acum și în limba română. Având la bază modelul unui chestionar, aplicația generează un raport adaptat situației fiecărui angajator și include recomandări de îmbunătățire specifice companiei respective.

Aplicația privind substanțele periculoase poate fi accesată aici. Puteți fie să începeți cu un chestionar de numai 7 întrebări, fie să treceți la chestionarul detaliat, cu 36 de întrebări. Safelandia vă recomandă să răspundeți la chestionarul detaliat, care vă oferă opțiunea de a salva răspunsurile pentru a continua mai târziu, în cazul unor întreruperi. Totodată, după finalizarea chestionarului detaliat veți putea tipări un raportul ce conține răspunsurile oferite la întrebările chestionarului, precum și informații cu privire la modul de aplicare a măsurilor și bunelor practici pentru a reduce în mod real riscurile cauzate de substanțele și produsele chimice periculoase.

La final, nu uitați să accesați și secțiunile adiacente, care vă oferă informații suplimentare despre aplicație și relația cu substanțele periculoase la locul de muncă:

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!