Am lansat Safe At Work – un magazin complet cu echipamente şi indicatoare SSM

  • 30.08.202130/08/21
  • 0

Credem în digitalizare şi am investit încă din 2015 într-o serie de unelte şi sisteme online. Probabil că aţi descoperit deja Ghidurile noastre SSM şi PSI-SU, secţiunea de Legislaţie sau chiar sistemul gratuit de alerte legislative Safelandia.

De 2 ani, clienţii Safelandia beneficiază şi de un sistem de traning online, care a fost un real ajutor în contextul pandemiei.

Astăzi a venit momentul să anunţăm o nouă piesă din ecosistemul digital Safelandia: magazinul online cu echipamente de protecţie, echipamente de lucru şi indicatoare SSM: Safe At Work.

Pe Safe At Work veţi găsi o gamă extinsă de produse premium, pornind de la echipamente de lucru precum tricouri, bluze, cămăşi până la jachete, hanorace sau fleece-uri, continuând cu echipamente de protecţie precum salopete, căşti sau ochelari.  Toate sunt testate de echipa noastră şi sunt aduse de la cei mai buni furnizori.

Fiecare echipament poate fi personalizat prin broderie sau transfer termic, iar în funcţie de tipul ales, anumite personalizări sunt gratuite.

Nu în ultimul rând, pentru că am fost întrebaţi foarte des de clienţii noştri de unde îşi pot cumpăra indicatoarele necesare pentru semnalizarea corespunzătoare a spaţiilor de lucru, am creat şi o secţiune complexă de indicatoare de semnalizare în care puteţi găsi atât indicatoare de avertizare, afişe SSM, indicatoare de obligativitate, precum şi pe cele de salvare sau prim ajutor.

Toate indicatoarele disponibile în magazinul online Safe At Work pot fi comandate pe 3 tipuri de material (vinil autoadeziv, PVC rigid sau PVC rigid + autoadezic) şi mai multe dimensiuni.

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!