Am lansat Anuarul de Protecţia Muncii 2019

  • 28.08.201928/08/19
  • 0


În ultimii ani am încercat să explicăm pe înţelesul tuturor prevederi ale legilor în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, am semnalat fiecare modificare legislativă privitoare la situaţiile de urgenţă şi am oferit o serie de unelte gratuite precum ghidurile legislative SSM şi PSI-SU sau sistemul de alerte legislative.

Ideea unui Anuar de protecţia muncii a venit ca un pas firesc, ca o urmare a interesului ridicat pe care Safelandia îl are pentru domeniile SSM, PSI şi SU. Am adunat informaţii variate, am creat infografice atractive, menite să lămurească toate dilemele acestui domeniu, iar acum am reuşit să le centralizăm într-o publicaţie care apare atât în versiune tipărită, cât şi online.

Ne dorim ca cititorii noştri să fie cât mai bine informaţi cu privire la cadrul legislativ din România, mai ales într-un context în care au loc schimbări destul de dese, pentru ca ţara noastră să se alinieze la legislaţia Uniunii Europene în toate aspectele.

Poţi folosi Anuarul de protecţia muncii şi ca pe un instrument de training pentru angajaţii tăi. Citind informaţiile din Anuar vor putea să ştie mai bine care le sunt drepturile şi îndatoririle la locul de muncă din perspectivele SSM şi PSI-SU.

Descarcă acum GRATUIT primul Anuar de protecţia muncii din România!

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!