Abonează-te la sistemul de alerte legislative Safelandia!

  • 19.07.201819/07/18
  • 0

Probabil că v-aţi întrebat de multe ori dacă sunteţi la curent cu toate noutăţile legislative din domeniile SSM-SU şi PSI. Într-un context în care legile se modifică constant, e important să ai certitudinea că nu-ţi vor scăpa informaţii.

Acesta e motivul pentru care am creat în urmă cu 2 ani sistemul de alerte legislative. Este complet gratuit şi vine ca o completare la secţiunea de Legislaţie de pe siteul nostru. Cele mai multe noutăţi sunt explicate pe larg şi pe blogul Safelandia, însă informaţia ajunge în premieră în inboxurile abonaţilor la sistemul de alerte, imediat ce este publicată în Monitorul Oficial.

Specialiştii Safelandia verifică în permanenţă situaţia legislativă şi actualizează toate legile şi hotărârile de guvern care sunt relevante pentru domeniu.

Completând formularul de mai jos vă puteţi abona la aceste alerte, cu certitudinea că veţi primi emailuri ori de câte ori va exista o modificare în legislaţia protecţiei muncii, fără alte emailuri nedorite.

De asemenea, vă puteţi abona şi la Newsletterul Safelandia, care este trimis o dată pe lună şi conţine cele mai importante informaţii legate de domeniile SSM-SU şi PSI.

Totul este gratuit.

Abonează-te

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!