5 pași pentru prevenirea și stingerea incendiilor într-o afacere nouă

 • 24.07.201724/07/17
 • 0

pexels-photo-189474

Suntem siguri că dacă ai deschis recent – sau plănuiești să deschizi în curând – o afacere, ai o mulțime de lucruri pe cap. Știm că normlele PSI sunt unul dintre lucrurile de pe lista ta și suntem aici să îți dăm o mână de ajutor cu câteva sfaturi care să te ajute să nu scapi ceva important din vedere.

 1. Ar trebui să începi cu o evaluarea a riscurilor
 1. Apoi vei avea nevoie de un plan de evacuare
  Mai multe detalii poți găsi aici.
 1. Vei avea nevoie de mijloace de intervenție în caz incendiu
  Cel mai probabil vei avea nevoie de unul sau mai multe stingătoare de incendiu. Dacă nu ești sigur care este ce potrivit, poti consulta acest grafic.
 1. Și acestea vor trebui verificate și reparate periodic
  În cazul în care nu știi la cine să apelezi, avem un serviciu dedicat verificării stingătoarele, hidranților și sprinklerelor.
 1. Nu în ultimul rând, nu uita că angajații tăi au nevoie de instruire
  Dacă vrei să afli mai multe poți consulta acest articol.

Dacă te sperie birocrația românească și simți că nu știi de unde să începi, îți reamintim că tocmai am lansat 2 ghiduri legislative menite să te ajute să te organizezi. Pe cel PSI îl poți găsi aici, răspunzi la câteva întrebări simple legate de afacerea ta și noi te ajutăm să stabilești ce documente şi autorizaţii sunt necesare pentru a evita o amendă.

Dacă preferi să lași acest aspect pe mână profesioniștilor poți apela la serviciile noastre. Aici găsești mai multe detalii despre lucrurile cu care te putem ajuta.

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!