3 greșeli comune în protecția muncii

  • 1.02.20181/02/18
  • 0

Suntem siguri că unul dintre lucrurile pe care vi le doriți anul acesta pentru afacerea voastră este să aveți angajați sănătoși și fericiți. Din acest motiv noi suntem aici să vă reamintim ce ar trebui să evitați și ce ar trebui să prioritizați când vine vorba de protecția muncii.

Astăzi vom discuta despre unele dintre cele mai comune greșeli în ceea ce privește siguranța la locul de muncă și vom vedea cum să le evităm.

  1. Nu acordați suficient timp și importanță instruirii

În primul rând, trebuie să conștientizați că riscurile de accidentare cresc considerabil dacă grăbiți procesul de instruire. Apoi trebuie să vă asigurați că angajații voștri chiar și-au însușit cunoștințele necesare. Dacă nu aveți timpul sau instruirea necesară, apelați la servicii specializate.

  1. Ignorați incidentele sau accidentele minore

Ar trebui să învățăm din greșeli, pentru ca acest lucru să fie posibil este necesar să accordați importanță chiar și incidentelor minore. Acestea ar trebui înregistrate și politicile de protecția muncii ar trebui actualizate pentru a evita chiar și aceste evenimente minore.

  1. Nu investiți în echipamentul de protecție adecvat

Echipamentele de protecție de slabă calitate cresc riscurile de accidentare. În același timp, costurile vor crește pentru că veți fi nevoiți să înlocuiți piesele care se deteriorează mult mai repede. Chiar dacă folosiți echipament de calitate, nu uitați că este important să verificați de fiecare dată echipamentul înainte ca acesta să fie folosit.

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!