O dovadă de profesionalism și nu doar o obligație legală

  • 14.06.201314/06/13
  • 0

În zilele noastre există din în ce mai puține elemente ușor accesibile pentru a crea o diferențiere față de competiție, pentru a crea acel tip de valoare care să facă compania ta imposibil de copiat.
Ei bine, în materie de resurse umane, este esențial să ai parte de acei angajați foarte bine pregătiți profesional care să își dorească să facă parte din echipa ta, să caute mereu oportunitățile de a se angaja în compania ta tocmai pentru că reprezinți valoare, o valoare cu care oricine vrea să se asocieze, de care să fie mândru. O valoare exprimată în garanția de profesionalism în care compania ta investește.
Pe lângă promovare, activități de comunicare și branding, pe lângă pachete salariale corecte și alte recompense materiale ai la dispoziție una dintre cele mai simple metode:
grija pentru mediul și modul în care se lucrează la tine în companie.

„DACĂ E MUSAI, CU PLĂCERE!”

Faptul că trebuie, din punct de vedere legal, să fii la zi cu dosarele fiecărui angajat privind „securitatea și sănătatea în muncă” nu este subiectul ofertării SAFELANDIA.
Compania ta poate REZOLVA, cu aceleași costuri, acest capitol obligatoriu sau poate CREA VALOARE pentru tine printr-un parteneriat cu o firmă specializată „pe bune” în acest tip de servicii.

SAFELANDIA te poate ajuta să rezolvi problema siguranței și sănătății în muncă, te poate ajuta să fii pregătit pentru toate situațiile de urgență ce se pot ivi în activitatea ta profesională.

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!