Echipamente de protecție: combinezon ignifug Maico

  • 5.08.20155/08/15
  • 0

maico-bm

Vara atmosfera este încinsă, cu toții o resimțim și avem metodele noastre de a ne proteja de căldură. Totuși, sunt câteva luni pe an care trec, iar viaţa îşi reia cursul firesc. Însă angajații care lucrează în permanență în condiţii de temperatură înaltă au nevoie de cele mai bune metode de protecție. Nu doar pentru disconfortul cauzat de temperaturile la care lucrează ci și pentru a fi protejați de potențialele contacte cu focul deschis, cu scântei, cu particule de metal topit care pot cauza arsuri grave sau pot deveni accidente mortale. Toate aceste pericole pot fi evitate sau efectele pot fi minime cu ajutorul unui echipament de bună calitate precum combinezonul ignifug Maico.

Acest combinezon care acoperă în întregime corpul, inclusiv gâtul, este făcut dintr-o țesătură diagonală din bumbac ignifugat care nu permite răspândirea focului și nu formează găuri. Aceste lucruri se aplică atât pentru material cât și pentru cusături. Pentru ca performațele să nu îi fie afectate trebuie de asemenea ca angajații să verifice combinezonul înainte de fiecare utilizare și să semnaleze când produsul ar trebui înlocuit. Poate fi spălat și călcat, iar datorită materialului de bună calitate are o durată de viață lungă dacă este întreținut și păstrat conform instrucțiunilor.

Siguranța angajaților tăi este de neprețuit, iar când vine vorba de echipamentul de protecție alegerea cea mai sigură este un echipament de calitate. Produsele mai ieftine se deteriorează într-un timp mai scurt și este necesară înlocuirea acestora. În plus, riscurile la care angajații se expun pot aduce în timp alte dezavantaje materiale cum ar fi concediile medicale, amenzi sau alte penalizări legale.

Mereu este mai eficient să previi decât să tratezi. Poți să alegi o salopetă de o calitate inferioară pe care o vei înlocui la orice contact cu o scânteie și pentru care va trebui să plătești îngrijiri medicale pentru eventualele arsuri sau  poți să optezi pentru combinezonul Maico care va asigura angajaților o protecție sigură pentru o perioadă îndelungată.

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!