4 rezoluții pentru 2017, un mediu de lucru mai sigur

  • 19.01.201719/01/17
  • 0

scrabble-resolutions

Anul nou este momentul perfect să scăpați de obiceiurile proaste. Dacă unul din scopurile voastre pentru 2017 este să creați un mediu de lucru mai sigur, atunci avem 4 rezoluții pe care ar trebui să le treceți pe lista voatră.

  1. Evaluați riscurile de accidentare

Nu toate meseriile sunt predispuse la aceleași riscuri, de aceea ar trebui să alocați timp și resurse pentru a identifica care sunt adevăratele riscuri pentru organizația voastră. Orice activitate care are ca scop crearea unui mediu de muncă sigur ar trebui să pornească de la această evaluare. Comparând rezultatele cu măsurile pe care le aveți implementate vă puteți da seama unde ar trebui să vă îndreptați atenția.

  1. Investiți în educarea personalului

Felul în care alegeți să vă instruiți personalul este extrem de important: asigurați-vă că training-urile sunt relevante, practice și interactive și că absolut toți angajați au acces la ele.

  1. Investiți în echipamentele de protecție

La fel de important este și echipamentul de protecție pe care îl alegeți: el are trebui să fie de cea mai bună calitate. Amintiți-vă că nu o faceți doar pentru siguranța angajaților voștri ci și pentru a reduce costurile pe termen lung.

  1. Clădiți o cultură a unui mediu de muncă sigur

Trebuie să fiți un exemplu pentru angajații voștri: dacă ei vor înțelege că siguranța la locul de muncă este o prioritate pentru voi, cu siguranță acest lucru va deveni o prioritate și pentru ei. Clădirea unei culturi organizaționale este un proces continuu, deci aveți grijă să exprimați viziunea și motivele pentru care considerați că siguranța la locul de muncă este o prioritate  de câte ori aveți ocazia. Pentru a promova această cultură, vă sugerăm să îi recompensați pe cei care sunt implicați și promovează siguranța la locul de muncă.

Vă dorim să aveți un an plin de succes și nu ezitați să ne contactați dacă aveți nevoie de ajutor pentru a realiza ce v-ați propus atunci când vine vorba de siguranța angajaților voștri.

Show Comments (0)

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!