Importanta serviciilor de protectia muncii


Protectia muncii si toate demersurile necesare, atat potrivit legii, cat si din punct de vedere profesional, sunt foarte importante pentru orice societate comerciala.

Avand un dosar complet de protectia muncii (dosar SSM) si apeland la servicii de consultanta si instruire SSM, veti putea avea siguranta ca, in cazul unor accidente de munca, ati facut toate demersurile legale si necesare, pentru protectia muncii. Mai mult decat atat, prin instruirea cu privire la prevenirea accidentelor la locul de munca, angajatii dumneavostra vor fi mai protejati.

servicii ssm si suLegile cu privire la protectia muncii, securitatea si sanatatea in munca, situatiile de urgenta si medicina muncii sunt, in mod firesc, foarte complexe, avand in vedere ca fac referire directa la probleme legate de protectia personalului si siguranta acestuia la locul de munca. 

Protectia muncii SSM este un domeniu de care trebuie neaparat tinut cont, imediat ce compania dumneavoastra are in vedere angajarea de personal, indiferent de tipul muncii depuse de viitorii angajati.

Servicii protectia muncii: SSM si PSI, SU

Safelandia (Safe Consulting S.R.L.) oferă servicii în domeniul protecţiei muncii (securitate şi sănătate în muncă) şi situaţii de urgenţă, fiind abilitată de Ministerul Muncii și I.S.U.

Suntem prezenţi pe piaţa românească din 2007 cu 2 puncte de lucru (Bucureşti si Brăila) și personal distribuit în toată ţara pentru acoperire la nivel naţional

Verificăm și organizăm activități de SSM și PSI pentru aproximativ 300 de puncte de lucru ale clienților noștri, 160 în țară și 140 în București.

Ne ocupăm de tot ceea ce ai nevoie în materie de Protecția Muncii, Securitate și Sănătate în Muncă (SSM) și situații de urgență (SU): de la alcătuirea dosarelor, la echipamentele de protecția muncii de care ai nevoie, până la instructaj și dotarea firmei cu tot ce este nevoie în caz de situații de urgență.

Poți apela la noi pentru oricare dintre serviciile de mai jos:

  • SSM – Securitate și sănătate în muncă
  • PSI – Situații de urgență
  • Verificări stingătoare
  • Verificări hidranți și sprinklere
  • Verificări PRAM
  • Gestionare deșeuri – protecția mediului
  • Servicii R.S.V.T.I.

Preturi servicii protectia muncii

Pentru servicii complete de protectia muncii, servicii SSM si PSI, servicii SU,  verificari PRAM si verificari stigatoare, firma noastra va pune la dispozitie oferte si abonamente lunare avantajoase.

Preturile noastre pentru servicii protectia muncii sunt special concepute pentru ca Dvs. sa puteti accesa foarte usor serviciile de care aveti nevoie !

Cere o ofertă!

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!