Afacerea ta are nevoie de serviciile SSM şi PSI!

header

Cu numai 70 de lei/lună beneficiezi de:


Întocmire şi actualizare documentaţie SSM
În momentul în care începe o colaborare între societatea noastră si Dvs., specialiştii nostri vor efectua un audit SSM, pe parcursul căruia vom analiza situaţia documentelor de securitate şi sanatate în munca implementate la momentul respectiv şi vom întocmi sau vom actualiza documentele specifice în funcţie de profilul activitaţii, meseriile şi utilajele existente.

Întocmire şi actualizare documentaţie PSI-SU
Ca şi în cazul protecţiei muncii (SSM), fiecare societate trebuie să elaboreze un set de acte sau un dosar cu tematici de instruire, decizii şi dispoziţii de organizare în domeniul PSI – prevenire şi stingere a incendiilor (situaţii de urgenţă).

Instruirea lucrătorilor şi a echipei de intervenţie
Vor fi efectuate instruiri în domeniul SSM şi SU, atât pentru noii angajaţi, cat şi periodic, la punctele de lucru ale Beneficiarului, în baza tematicilor de instruire, instruiri ce vor fi consemnate în fişele de instruire în domeniul SSM şi SU, predate şi completate de către specialiştii societăţii noastre.

Vizitarea periodică a sediului / punctului de lucru
Un specialist al societăţii noastre va vizita punctele de lucru ale Beneficiarului, în vederea verificării documentaţiei SSM şi SU, verificarea respectării cerinţelor impuse de legislaţia în vigoare şi instruirea salariaţilor. Vom stabili dacă există neconformităţi ce pot fi sancţionate de către organele în domeniu.

Dotarea cu fişe de instruire, planuri de evacuare şi indicatoare
Punem la dispoziţia Beneficiarului fişe de instruire în domeniul SSM şi SU, planurile de evacuare pentru punctele de lucru, precum şi indicatoare de semnalizare, pe toată perioada contractului.

Completează formularul şi te vom contacta cu o ofertă personalizată:

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!