Angajații fac parte din familia companiei tale

  • 6.06.20136/06/13
  • 0

Multe companii își privesc propriii angajați ca pe niște simple persoane care prestează muncă. Există chiar câteva companii care merg mai departe și își privesc angajații ca pe niște sclavi. Nu e treaba noastră să judecăm pe nimeni. Dorim însă să îți prezentăm perspectiva economică a unui Angajator căruia îi pasă de cei care muncesc.

CEA MAI IMPORTANTĂ VERIGĂ

Componenta umană din cadrul oricărei companii este cu siguranță, cel mai important ingredient în realizarea de servicii și produse de calitate în mod constant. Oricât de avansată este tehnologia, oricât de mult am investi în linii de producție ultra-performante ajungem inevitabil la PERSOANA din spatele mașinii – elementul care dă valoare prin decizii contextuale sau emoționale despre „cum e mai bine”.
Despre cât de valoroase sunt aceste persoane din cadrul companiei tale îți poți da seama atunci când devin demotivate, când devin nemulțumite.

SALARIILE NU SUNT ESENȚIALE

Banii sunt foarte importanți. Știm asta! Și totuși, atunci când li se prezintă corect contextul, majoritatea angajaților aleg alte două componente ca fiind cu adevărat importante: STABILITATEA și CONDIȚIILE DE MUNCĂ.
Nu știm să ne ocupăm de primul element, dar cu certitudine îl putem influența pozitiv pe cel de-al doilea pentru că, la capitolul condiții de muncă, rolul nostru este cu adevărat important.
Nu ne referim la cafeaua gratuită, la locația pentru servirea mesei, la durata pauzelor sau alte beneficii.

SAFELANDIA se ocupă de siguranța și sănătatea în muncă, precum și de situațiile de urgență ce pot apărea în orice companie.

Are compania ta nevoie de ÎNCĂ o cheltuială lunară? Cu siguranță, nu!
Are compania ta nevoie de angajați care să știe să se ferească de accidente, care să aibă condițiile necesare pentru a-și face treaba în siguranță?
E nevoie, ca antreprenor sau director, să ai grijă de angajații tăi, să ai grijă de familia companiei tale?
La aceste întrebări nu putem răspunde noi.

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!